Par reči o nama

NOVAKLIMA je dugogodišnje iskustvo naših saradnika pri ugradnji i servisiranju sistema grejanja, klimatizacije i ventilacije pretvorila u zaokružen sistem usluge za klijente

Zastupamo brendove sa svetskim renomeom u industriji koji obezbeđuju vrhunski kvalitet i performanse. Iza nas je višedecenijsko iskustvo rada na projektima sistemima grejanja, klimatizacije i ventilacije

Ključ uspeha je u posvećenosti svakom projektu i klijentu. Okupljamo tim iskusnih profesionalaca koji mogu da pruže najbolje smernice za optimizaciju sistema, obezbede uređaje i izvrše brzu i efikasnu ugradnju i puštanje u rad.

Znanje je na prvom mestu i naša vizija je unapređenje u svakom segmentu poslovanja i komunikacije

Usmerenost na pružanje najboljeg kvaliteta i profesionalnog odnosa sa klijentima nam obezbeđuje održiv razvoj i rad na značajnim projektima mašinskih instalacija.

Mitsubishi Heavy Industries je japanska multinacionalna korporacija za inženjering, električnu opremu i elektroniku sa sedištem u Tokiju.

Širok asortiman, inovativna tehnologija, ušteda energije i briga o životnoj sredini, identifikuju prednosti Hokkaido ponude.

Termal je više od trideset godina vodeća kompanija u oblasti klimatizacije stambenih, poslovnih i industrijskih objekata.

Imate pitanje?

Buy now