Mitsubishi - Products - VRF (KX)

VRF (KX)

Mitsubishi Heavy Industries KX VRF sistemi nude jednostavna i fleksibilna resenja u komercijalnoj i industrijskoj primeni, sa 80 unutrasnjih jedinica povezanih u jedan sistem.


Sofisticirana kontrola, kombinovana sa vrhunskom tehnologijom obezbedjuje smanjenje potrosnje energije i visok stepen iskoristenja. KX VRF sistemi startuju sa kapaciteom od 11.2 kW i idu do najveceg kapaciteta u industriji od 68 kW uz upotrebu jedne spoljne jedinice. Spoljne jedinice mogu biti kombinovane, na taj nacin postizemo kapacitet od 136 kW u jednom sistemu. KX6 VRF sistemi u izvedbi toplotne pumpe, uobicajeni naziv 2-cevni sistem, obezbedjuju grejanje ili hladjenje svim unutrasnjim jedinicama. KX6 je pogodan za sirok opseg primene, od individualnih stanova do kompletnih visespratnih zgrada.

KX6 VRF sistemi u izvedbi toplotne pumpe , uobicajeni naziv 2-cevni sistem, obezbedjuju grejanje ili hladjenje svim unutrasnjim jedinicama. KX6 je pogodan za sirok opseg primene, od individualnih stanova do kompletnih visespratnih zgrada. 

KXR6 VRF sistemi u izvedbi toplotne pumpe sa povratom toplote (Heat Recovery), uobicajen naziv 3-cevni sistem, obezbedjuju hladjenje i grejanje za svaku unutrasnju jedinicu u zavisnosti od zahteva. KXR6 ukljucuje sofisticiranu kontrolu da bi osigurao mogucnost istovremenog grejanja i hladjenja u okviru istog VRF sistema.


VRF brochure

See our brochure for more details

Download now >